• Donderdag 24 september van 10:00 uur – 11:30 uur. 

• Voor ondernemers, overheden en organisaties in de vrijetijdseconomie en cross-over sectoren zoals retail, cultuur, horeca, eventorganisatoren, agrofood & natuur. 

Experts en specialisten spreken over scenario’s, consumentengedrag, innovatie en gaan met elkaar in gesprek over kansen en mogelijkheden. Er wordt nieuwe kennis gedeeld en informatie uitgewisseld om uw regio en aanbod toekomstbestendig door te ontwikkelen. 

Ondernemerschap 1.5 gaat over het nieuwe ondernemen in deze bizarre tijden. Vooruit blijven kijken, samenwerken en flexibiliteit. Want stilstand is achteruitgang zegt men vaak. Maar hoe werkt dat in deze periode van hollen of stilstaan? Iedereen heeft zoveel mogelijk de schouders eronder gezet en enkele bedrijven hebben zelfs een relatief goed hoogseizoen gehad. Wel was er focus nodig op het eigen bedrijf. In het najaar kan de blik hopelijk weer meer naar buiten gericht worden.


 Tijdens de webstorms is er tijd en ruimte om alle ervaringen, kennis, uitdagingen en mogelijkheden met elkaar te delen en samen met experts aan de slag te gaan. Zo werken we samen om de vitaliteit van uw bedrijf zo goed mogelijk in stand te houden. Hierdoor kunt u wellicht sterker uit deze crisis komen! Programma: 

• Lennart Graaff & Bas Westerweel over kansen en uitdagingen in de vrijetijdssector. 

• Wieteke Kalkema van MarketingOost Strategie & Onderzoek over Scenario’s. Een terugblik & vooruitblik. 

• Stef Driessen, Sector Banker Leisure bij ABN AMRO over de doorvertaling van trends & ontwikkelingen voor vernieuwend ondernemerschap: digitalisering & kostenbesparing. 

• Meer omzet & toegevoegde waarde door creativiteit en ondernemerschap 1.5: – welke rol kunt u als bedrijf vervullen en wat is de relatie tot uw omgeving? – hoe komt u tot creatieve ideeën en implementatie? – hoe vindt u organisaties waarmee u kunt samenwerken? • 

Ondernemer aan het woord: Bert van de Maat, eigenaar Vakantiepark Mölke uit Twente Over hoe de Coronacrisis een katalysator voor verbeteringen kan zijn. 


Meld je aan via deze link 

Contact

Vragen of opmerkingen?

Contact opnemen