Het Ondernemershuis voor het Vechtdal organiseert, samen met erfcoaches en verschillende adviesorganisaties, de Agro-Carrousel voor agrarische ondernemers. De Agro-Carrousel bestaat uit meerdere bijeenkomsten met elk een eigen, actueel en toekomstgericht thema. We organiseren de bijeenkomsten bij collega-ondernemers in de regio, zodat we samen kunnen sparren en kunnen horen hoe en waarom zij bepaalde keuzes hebben gemaakt. Daarnaast kun je op een laagdrempelige manier kennismaken met erfcoaches en adviesorganisaties. Deelname aan de bijeenkomsten is gratis en je kunt in en uit de carrousel stappen waar en wanneer je wilt.

BIJEENKOMST 8 JUNI - THEMA FINANCIERINGSVORMEN

Heb je plannen om je bedrijfsactiviteiten uit te breiden, je bedrijf te verduurzamen of nieuwe machines aan te schaffen? Hoe kom je als agrarisch ondernemer dan aan geld om dit te financieren? Welke financieringsvormen zijn er en wat zijn daarvan de voor- en nadelen?
Daarover gaat de volgende Agro-Carrouselbijeenkomst op woensdag 8 juni waarvoor we je graag uitnodigen. We zijn dan te gast bij Bert en Jolanda Zandman op hun melkveebedrijf, camping en boerderijwinkel in Beerze. Zij zullen meer vertellen over hun bedrijf en hun ervaringen. Daarnaast geven Peter Pals van Farmers Funding en Johan Dubbink van Alfa Accounts en Adviseurs inzicht in de verschillende financieringsvormen.

MELD JE AAN

Inloop is vanaf 19.30 uur waarna we om 20.00 uur met het programma starten. Je bent van harte welkom!
Doe mee met deze gratis Agro-Carrouselbijeenkomst. Voor een goede voorbereiding ontvangen we vooraf graag je aanmelding. MELD JE HIER AAN!

Contact

Vragen of opmerkingen?

Contact opnemen