De Agro-Carrousel bestaat uit meerdere bijeenkomsten met elk een eigen, actueel en toekomstgericht thema. We organiseren de bijeenkomsten bij collega-ondernemers in de regio, zodat we samen kunnen sparren en kunnen horen hoe en waarom zij bepaalde keuzes hebben gemaakt. Daarnaast kun je op een laagdrempelige manier kennismaken met erfcoaches en adviesorganisaties. Deelname aan de bijeenkomsten is gratis en je kunt in en uit de carrousel stappen waar en wanneer je wilt.

BIJEENKOMST 20 APRIL - THEMA VERBREDING & NEVENACTIVITEITEN

Deze Agro-Carrouselbijeenkomst heeft als thema Verbreding & Nevenactiviteiten en we zijn dan van 19.30 uur tot 21.30 uur te gast bij Wijngoed en Zorghoeve Reestlandhoeve in Balkbrug. Na problemen met zijn gezondheid besloot John Huisman om in 2003 zijn biologische veehouderij te verruilen voor biologische wijnbouw. Ze maken in de wijnteelt gebruik van homeopathie, mineralen en natuurlijke meststoffen en zoek steeds naar alternatieve methodes om de wijngaard gezond te houden. Daarnaast bieden ze sinds 2013 ook dagbesteding aan voor mensen met een zorgvraag. Deelnemers krijgen 4 dagen in de week de gelegenheid om actief deel te nemen aan de dagelijkse werkzaamheden op hun wijngoed.

Deelname gratis aanmelden verplicht
Doe mee met deze Agro-Carrousel bijeenkomst. Je bent vanaf 19.30 uur van harte welkom bij Wijngoed en Zorghoeve Reestlandhoeve, Hoofdweg 21 in Balkbrug. Voor een goede voorbereiding ontvangen we vooraf graag je aanmelding. Aanmelden kan via onderstaand formulier.

AGRO-CARROUSEL PROGRAMMA 2022
20 april Verbreding & nevenactiviteiten Reestlandhoeve – Balkbrug
8 juni Financieringsvormen Familie Zandman - Beerze
22 juni Regeneratieve landbouw Velema – De Krim
13 juli De boer als energiebron Locatie volgt
7 september Gezond dier & bedrijf Vetker-Grevelman - Lutten
19 oktober Natuurinclusief boeren Koe Safari – Ommen

Je bent van harte welkom bij de Agro-Carrouselbijeenkomsten. Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Diane Stap, Agro & Foodadviseur van het Ondernemershuis, 06-22 93 01 09, diane@ondernemershuisvechtdal.nl.

Contact

Vragen of opmerkingen?

Contact opnemen