Gastvrijheid is dé succesfactor binnen de vrijetijdseconomie. In Overijssel zit noaberschap in ons DNA en zijn we van nature heel gastvrij en zorgzaam. We kijken om naar alle gasten, ongeacht hulp- of zorgbehoefte.  

Kansrijke nieuwe doelgroep 

In Nederland leven momenteel ongeveer 2,5 miljoen mensen met een beperking. Deze doelgroep wordt door de vergrijzing komende jaren steeds groter. Deze nichemarkt is een kansrijke doelgroep voor recreatiebedrijven en toeristische regio’s. Maar hoe creëer je een geluksmoment voor élke gast en hoe kan je optimaal gastvrij zijn voor ouderen die slecht ter been zijn, voor een jongen die slechtziend is of een gezin waarbij de een gezinslid rolstoelafhankelijk is?

 Zorg voor onderscheidende gastvrijheid
Zorg juist in deze periode voor een sterk product met onderscheidende service en gastvrijheid. Om je daarbij te helpen nodigen wij jou en je personeel van harte uit om deel te nemen aan de exclusieve training onder leiding van gastvrijheidsgoeroe Niek van den Adel van Ongehinderd Gastvrij. Lees hier meer over de training en wat het je oplevert, zoals omzetstijging en praktische handvatten. 

WANNEER EN WAAR? 

Dinsdag 8 september - 12.30 – 16.30 uur Restaurant De Barones in Dalfsen Woensdag 14 oktober - 18:00 – 22:00 uur Donderdag 15 oktober - 13.00 - 17.00 uur

Locatie voor de bijeenkomsten in oktober volgt binnenkort!

VOOR WIE? 

Ondernemers en personeel in recreatie en toerisme, VVV’s, eventorganisatoren, retail, cultuur, horeca, overheden en organisaties in Overijssel. 

AANMELDEN - VOL=VOL Aanmelden voor de workshop van 8 september kan tot 4 september.

 Aanmelden voor de workshops in oktober kan tot 2 oktober. Maximaal 12 personen per workshop. Meld je aan via deze link en NIET via onderstaand formulier. 

INVESTERING 

De kosten per deelnemer zijn € 95,- excl. btw. Ondernemers die partner zijn van Zorgeloos Vechtdal kunnen meedoen voor € 25,- per deelnemer. De waarde van de training is € 195,- excl. btw. De workshop wordt georganiseerd door MarketingOost in samenwerking met Ondernemershuis voor het Vechtdal. 

Meer weten over dit onderwerp? 

Lees de blog en de whitepaper over dit onderwerp op het KennisplatformOost! Houd onze kanalen in de gaten. In de Nationale Week van de Toegankelijkheid volgt op 8 oktober van 10 uur tot 11.30 uur, een webinar over inclusieve vrijetijdseconomie en gezondheidstoerisme.

Aanmelden 

Aanmelden voor de workshop

In het onderste veld "Deelnemer e-mail" kunt u meerdere deelnemers opgeven. Door op de knop "Deelnemer toevoegen" te klikken kunnen er meerdere e-mailadressen worden toegevoegd. Deze e-mailadressen zullen wij gebruiken om iedereen op de hoogte te houden van eventueel nieuws rondom dit evenement. 

Contact

Vragen of opmerkingen?

Contact opnemen