Webinarreeks voor MKB ondernemers over innoveren in tijden van crisis

Kennispoort Regio Zwolle, Novel-T en Cleantech Regio organiseren samen een reeks webinars. Deze digitale kennissessies zijn bedoeld om ondernemers te inspireren en te ondersteunen op vernieuwing en innovatie in deze roerige tijden. Kortom: hoe kan je deze periode benutten om toekomstbestendiger te worden. De webinars geven kennis, tips en adviezen op verschillende innovatiethema’s.

Op 14 mei is Adjiedj Bakas te gast in een speciale editie van de webinarreeks De Blik Vooruit. De trendwatcher kijkt met ons vooruit naar de economie na Covid-19, vanuit een internationaal perspectief. Welke trends en ontwikkelingen spelen er wereldwijd op het gebied van productie, handel en logistiek? Hoe gaat China als economische macht verder na Covid-19 en wat gaan wij daarvan merken? Zet de trend van “slowbalisering” straks door of gaan we weer terug naar het oude gehaaste leven? 

Met dit webinar, dat voor deze speciale editie in samenwerking met World Trade Center Twente Business Club en AMMON wordt georganiseerd, neemt Adjiedj je op positieve en humoristische wijze mee in zijn toekomstbeeld. Hij geeft je handige insights hoe je daar nu al je voordeel mee kan doen. Aanmelden Meld je nu via de website van Novel-T aan voor het MKB-webinar: Trends in de internationale economie na COVID-19 op donderdag 14 mei om 11.00 uur.


Contact

Vragen of opmerkingen?

Contact opnemen