Webinar voor melkveehouders

Na een jaar waarin Corona zijn stempel op de melkveehouderij drukte is het tijd om weer vooruit te kijken en je bij te praten over alle recente ontwikkelingen in de melkveehouderij. Daarom organiseert de Rabobank een webinar voor melkveehouders op woensdag 9 juni van 11.00 tot 12.00 uur. Onder leiding van Carin van Huët, Directeur Food & Agri Rabobank, komen de volgende onderwerpen aan bod:

Zuivelupdate tweede kwartaal 2021
Visie Rabobank op de melkveehouderij richting 2030 Innovaties in de melkveehouderij Hoe kan ik innovatie in de melkveehouderij succesvol managen

Met een bijdrage van:

Danielle Duijndam en Richard Scheper, Zuivel Analisten bij RaboResearch geven een toelichting op de ontwikkelingen in de zuivelmarkt. Daarnaast bespreken ze een aantal uitdagingen in de markt waar de melkveehouderij voor staat.Mathé van den Bosch, Melkveehouder in Oudenbosch, deelt zijn beweegredenen om te investeren in innovaties op het gebied van emissiereductie en ruwvoerwinning.Floran de Vries, Melkveehouder in Stolwijk, vertelt waarom hij investeert in innovatieve huisvesting en mestbewerking.Zwier van de Vegte, Manager melkveeproefbedrijf de Marke in Hengelo Gld, reageert in gesprek met Marijn Dekkers, Sectormanager Melkveehouderij op getoonde innovaties. Wat is er op het gebied van management nodig om dergelijke innovatieve investeringen succesvol in te zetten?

Aanmelden & meer informatie

Klik hier voor meer informatie en om je aan te melden.

Contact

Vragen of opmerkingen?

Contact opnemen