Ondernemen in de (zakelijke) eventbranche is momenteel een uitdaging en er zijn veel vragen, onduidelijkheden en ideeën. Vanaf 1 juni mogen bedrijven weer open voor groepen tot 30 personen en vanaf 1 juli mogen theaters, bioscopen, congreslocaties, partycentra, zalencentra en restaurants maximaal 100 personen ontvangen. Hoe borg je veiligheid tijdens gefaseerde openstelling? Wat mag wel en wat mag niet met in achtneming RIVM richtlijnen? Heb je recht op een compensatie doordat je niet volledig open bent? Hoe anticipeer ik op de leisure markt i.r.t. feestelijke bijeenkomsten? Welke ideeën voor productontwikkeling zijn haalbaar?

“Juist de enorme vloeroppervlakte van ons type bedrijven zou een unieke kans aan de ruimtevretende 1,5 meter economie moeten kunnen bieden”


Erik Volkers – Partycentrum Circus – Hardenberg

Inhoud webinar
In gesprek met experts en professionals over ondernemersvragen, praktische tips, kennis en inspiratie. Aanwezige specialisten: Alfa Accountants en Adviseurs, CLC-Vecta en HSMAI. Brainstorm over herontwerp en haalbaarheid van businessmodellen.

Aanmelden
Bedrijven die opereren in de zakelijke eventbranche uit heel Overijssel en de Hanzesteden kunnen kosteloos deelnemen aan de webinar. Aanmelden kan tot 14 mei om 12.00 uur. De link naar de meetingroom volgt later. Aanmelden

Contact

Vragen of opmerkingen?

Contact opnemen