Ben jij ondernemer in een Overijssels familiebedrijf met minimaal 5 werknemers en wil je aan de slag met digitalisering of duurzaamheid? Of staat de volgende generatie in de startblokken om het bedrijf over te nemen? Dan is Family Next een steun in de rug!


Wat je van Family Next kunt verwachten?
Als je je aanmeldt voor Family Next dan nemen het Ondernemershui Vechtdal contact met je op voor een intakegesprek. Tijdens dit gesprek geef je aan waar je hulp bij nodig hebt.

Coach

Hoe fijn is het om gebruik te maken van de kennis en ervaring van een andere ondernemer met een familiebedrijf? Een ondernemer die zijn bedrijf al heeft gedigitaliseerd, verduurzaamd en/of heeft overgedragen? Binnen Family Next brengen wij je in contact met een ondernemer die kennis en ervaring heeft met het onderwerp en/of de sector waarin jouw bedrijf actief is. Samen bedenk je een aanpak die past bij jouw bedrijf. In deze aanpak beschrijf je met welke onderwerpen je aan de slag wilt en hoe je dat gaat doen.


Leren van Elkaar kringen

Gedurende het jaar organiseren wij doorlopend Leren van Elkaar kringen. Tijdens deze bijeenkomsten deel je ervaringen met andere ondernemers. Zo leer je van elkaar en help je elkaar verder. Elke Leren van Elkaar kring gaat over één thema en bestaat uit drie sessies. De thema’s zijn: duurzaamheid, digitaliseren en bedrijfsopvolging.

Voucher aanvragen

Voor de uitvoering van je plannen kun je een voucher krijgen, die bedoeld is om het plan van aanpak verder uit te werken. Voor maximaal € 2.000,- kun je investeren in je plan en/of kennis inhuren.

Meer weten? Ga naar www.overijssel.nl/familynext of neem contact op met Ondernemershuis voor het Vechtdal.

Contact

Vragen of opmerkingen?

Contact opnemen