Op 22 september was het zover; de Kom uit je Bubbeltour! Een bijeenkomst voor alle ondernemers uit het Vechtdal die we als Startershuis DOEN, Ondernemershuis Vechtdal, Gemeente Ommen en Gemeente Hardenberg hebben georganiseerd.

Wat was het een prachtige dag met heerlijk weer, lekkere hapjes,  prachtige aangeklede loctie (dankzij Astrid Fidder van De Rheezer Kamer), spectaculaire flyboardshow en natuurlijk een mooie opkomst! Met grote dank aan DPL licht, geluid en multimedia, Jerrink Verhuur & Catering, Restaurant de Rheezerbelten, Amused, Vechtdal Boert Bewust, Vechtdal Hooglanders, Herberg De Klomp, De Rheezer Kamer, Erik Volkers, Kringloop Hardenberg, Augie Attracties & Events, FlyboardWorld en Banketbakkerij Dorgelo.

Op dit moment zijn we druk aan het brainstormen over het vervolg van deze bubbeltour. Waarschijnlijk, afhankelijk van eventuele nieuwe coronamaatregelen, organiseren we volgende jaar weer een aantal evenementen én gaan we langs bij de bedrijventerreinen. Wordt dus vervolgd! Zodra er meer bekend is communiceren wij hierover op deze website, in de app en via LinkedIn.

Contact

Vragen of opmerkingen?

Contact opnemen