Steeds meer ondernemers mogen hun deuren weer openen 

Sportscholen, pretparken, dierentuinen kunnen vanaf deze week bezoek ontvangen, ook de openingstijden voor terrassen zijn verruimd. Met de versoepelingen ontstaat perspectief, vooral als het gaat om de bestedingen van huishoudens. Het CBS laat deze week zien dat de horeca, culturele en recreatieve bedrijven, de vervoerssector en reisbranche in het eerste kwartaal van 2021 opnieuw met een krimp zijn geconfronteerd. Bij bedrijven die minder afhankelijk zijn van de consumptie van huishoudens, zoals de handel, machine- en chemische industrie, blijft de toegevoegde waarde op peil of is zelfs sprake van verbetering. 

Vul het Ondernemerspanel in

Het blijft belangrijk dat we geïnformeerd zijn over de behoeften van ons regionale bedrijfsleven, zeker als we zien dat er verschillen zijn tussen de sectoren. Samen met Oost NL, Regio Zwolle, VNO-NCW Midden, MKB-Nederland Midden heeft de Provincie Overijssel daarom de vierde ondernemerspeiling opengesteld. Het invullen van de vragenlijst kost ongeveer 10 minuten en deze kan ingevuld worden tot 2 juni 2021.
Ga hier naar de vragenlijst. 
 
Geïnteresseerd naar de resultaten van de eerdere peilingen? Zie: KennisHub - Thema_Corona  Alvast hartelijk dank voor de medewerking!

Contact

Vragen of opmerkingen?

Contact opnemen