Zelf weten we natuurlijk allang dat we veel prachtige topbedrijven in de gemeente Hardenberg hebben. Nog trotser zijn we, dat buitenstaanders ook regelmatig tot diezelfde conclusie komen. Zo staat restaurant Amused in Hardenberg in de Top-100 beste restaurants van Lekker en maar liefst zes campings kregen de maximale score van 5 sterren.

Amused in de Lekker-Top 100

Lekker beoordeelt elk jaar de beste 500 restaurants van Nederland op kritische en onafhankelijke wijze. Steeds doen zij hun uiterste best om Lekker nog lekkerder te maken, zonder de kernwaarden uit het oog te verliezen: betrouwbaarheid, onafhankelijkheid, verrassing, expertise en culinaire kennis.
Mooie recensie van Lekker Het is daarom een geweldige prestatie van restaurant Amused om plek 99 te behalen in de Top-100 van Lekker. Uit de recensie van Lekker citeren wij; ‘De ambiance is rustig en sfeervol, eigentijds ingericht, met fijn uitzicht over het jachthaventje en de Vecht. Chef Chiel de Groot kookt een verrassingsmenu, waar niet-alledaagse wijnen bij worden geschonken voor een redelijke prijs. Hij werkt graag met regionale producten. We zijn vooral onder de indruk van de gebakken en gelakte zwezerik met daarop truffelmayonaise, geschaafde truffel en een truffelsaus met een paar druppels wittetruffelolie. Wat een smaakexplosie, die wordt verstrekt door een glas Gran Sasso Nero d’avola 2020 van Sicilië.’

Zes 5-sterrencampings in de regio

Begin december maakte de ANWB de lijst met Nederlandse en Europese campingsterren voor 2022 bekend. Maar liefst 141 campings in Europa en 63 campings in Nederland hebben de maximale score van vijf sterren gekregen en daarmee is Nederland opnieuw koploper. Maar liefst zes vijf-sterrencampings zijn gevestigd in de gemeente Hardenberg. We zetten deze topcampings even voor je op een rij:
Sprookjescamping Capfun, Rheeze Camping de Pallegarste, Marienberg Kampeerdorp de Zandstuve, Rheeze Vakantiepark ’t Rheezerwold, Heemzerveen Camping ’t Veld, Rheeze Familiecamping de Belten, Rheeze

Alle ondernemers van harte gefeliciteerd met deze prachtig prestatie!

Contact

Vragen of opmerkingen?

Contact opnemen