Ook na dit bijzondere jaar worden ondernemers in de gemeenten Hardenberg en Ommen, traditiegetrouw in de schijnwerpers gezet door middel van de Vechtdal Ondernemersverkiezingen. Op 18 november wordt tijdens het Vechtdal Ondernemers Feest de Studentondernemer, Starter en Ondernemer van het Jaar 2021 gekroond.

Door ondernemersverenigingen, belangenorganisatie, onderwijsinstellingen en andere stakeholders werden in de afgelopen weken onderscheidende, innovatieve en ambitieuze studentondernemers, starters en ondernemers voorgedragen. Hieruit heeft de vakjury, per categorie, drie ondernemers genomineerd om mee te dingen naar de prestigieuze titel.

Door de onderwijsinstellingen is HeyZussen uit Ommen voorgedragen voor de titel Studentondernemer van het jaar 2021

Genomineerden voor de titel Starter van het jaar 2021
• Thomas Baart van Splitkb.com
• Richard van Wijk en Merlijn Buit van Apps for Tableau
• Max Oost van ToTheMaxx Music

Genomineerden voor de titel Ondernemer van het jaar 2021
• Sander de Jong van Bleeker & de Jong
• Thijs Hermans en Marco Hiddink van Rollepaal Recycling
• Onno-Pieter Sonnega van Plastchem BV

Wie de winnaars worden, wordt bepaald door online uitgebrachte publieksstemmen gecombineerd met het oordeel van de vakjury. Het publiek kan van 8 tot en met 16 november zijn stem uitbrengen via:
Starter van het jaar 2021
Ondernemer van het jaar 2021

De Vechtdal Ondernemersverkiezing is een initiatief van de gemeente Ommen, gemeente Hardenberg, het Ondernemershuis voor het Vechtdal, Startershuis DOEN! en Vechtdal Projecten.

Contact

Vragen of opmerkingen?

Contact opnemen