Het portal kreeg door de coronacrisis in razendsnel tempo een definitieve vorm en speelt in op de wens van veel ondernemers. Eén overzicht van alles wat je als ondernemer wilt weten. Het Ondernemershuis van het Vechtdal en Startershuis Doen pakten dit op, om samen met de gemeente Hardenberg dit platform te ontwikkelen. Nu is het platform ook uitgebreid met een app!


Het online platform houdt iedereen op de hoogte van het laatste ondernemersnieuws, zakelijke evenementen die op de agenda staan, maar biedt ook overzichtelijk informatie over de vele stichtingen, verenigingen en clubs die de gemeente rijk is. De kracht van ondernemen in de gemeente Hardenberg, is dat ondernemers elkaar helpen succesvol te zijn. Dit platform inspireert door het delen van ondernemersverhalen, biedt veel praktische informatie aan en is aantrekkelijk voor nieuwe bedrijven die zich willen vestigen. Het platform ging net voor de zomer live en ook de bijbehorende app is nu gereed. Iedereen kan zich registeren op www.ondernemeninhardenberg.nl

Centrale online ontmoetingsplek, sluit je aan 

Iedere ondernemer van groot tot klein én medewerkers in een bedrijf die graag op de hoogte willen zijn van het laatste nieuws, kan dit vinden op dit platform. Je kunt je registreren en vervolgens inloggen. “Een mooie samenwerking om in te spelen op de vraag die al langer leefde bij veel ondernemers. Als Ondernemershuis waren we al aan het bouwen met de app ‘ondernemen in Hardenberg’, ook deze app is nu gereed, waardoor het een mooie centrale online ontmoetingsplek is.

Overkoepelend platform 

Ondernemen begint altijd met een goed idee en gevoel om te gaan ondernemen en van daaruit door te groeien. “Bij het starten van een onderneming komt dan ook veel op iemand af”, aldus Peter Zwartscholten van Startershuis Doen. “Relevante informatie over ondernemen, op één plek is daarbij essentieel. Veel (pré) starters zie ik worstelen om de juiste informatie te vinden. Dit overkoepelende platform biedt hiervoor uitkomst. Het platform is dynamisch en bouwen we de komende periode nog verder uit. Ondernemers kunnen ook zelf informatie aandragen, zoals nieuws en evenementen. Dus het zou mooi zijn als zo veel mogelijk bedrijven zich gaan registeren.” Ondernemershuis van het Vechtdal, Startershuis Doen en de gemeente Hardenberg hebben dit platform neergezet, in samenwerking met de industriekringen, marketingcampagne De kracht van gewoon doen en de Provincie Overijssel. De kracht van dit platform is dan ook dat iedere ondernemer ‘lid’ kan worden.

Contact

Vragen of opmerkingen?

Contact opnemen