Zoek

Haardijk

Het bedrijvenpark Haardijk is een prima ontsloten kwalitatief hoogwaardig bedrijventerrein met een interne segmentering/clustering van bedrijven en zichtlocaties. Op het bedrijvenpark is een breed scala van ondernemingen gevestigd, waaronder kantoren, bedrijven met kantooruitstraling, perifere detailhandel, autobranche, lichte industrie en woonmilieu vriendelijke bedrijvigheid.

Bereikbaarheid

Het bedrijvenpark is zeer gunstig gelegen aan de kruising tussen de N34 en de N343. De rijksweg 34 is de belangrijkste uitvalsroute en vormt de verbinding met enerzijds Emmen en anderzijds Zwolle. Via de Duitslandweg bent u binnen 10 minuten in Duitsland.

Parkmanagement

Voor Bedrijvenpark Haardijk is een parkmanagement door ondernemers ingesteld. Diensten als onderhoud private groen, bewaking en beveiliging worden door de ondernemers samen uitgevoerd.

Contact

Voor meer informatie kijk op www.hardenberg.nl of neem contact op met het bedrijventeam van gemeente Hardenberg.

Gerelateerde berichten

“Ik laat de klant zelf in controle”

De juiste taal spreken en bedrijven inzicht geven in een beter productieproces Patrick Overmaat van Overmaat Industrial Solutions helpt bedrijven met productieautomatisering Het afgelopen jaar...

Ondernemersplatform Ondernemen in Hardenberg

DOEN Dat zit in de genen van ons platform Naast de inrichting van ons platform voeren we natuurlijk ook al ondernemersgesprekken hebben we inmiddels een...
Ga naar de inhoud