Ondernemen in Hardenberg

Regio Hardenberg: de kracht van gewoon doen. We zijn gewoon en we doen gewoon. Dat werkt.

Want geheel tegen de eigenschappen van een grensgemeente in, blijft Hardenberg groeien. We doen het economisch beter dan andere Nederlandse grensgemeenten. En van de hele provincie Overijssel geeft Hardenberg de meeste bedrijventerreinen uit. Die economische kracht willen de gemeente Hardenberg blijven benutten. Kennis delen, verbinden en innoveren zijn speerpunten. Dat doen we met events en diensten van Ondernemershuis voor het Vechtdal, Startershuis DOEN! en Kennispoort Regio Zwolle. Ook zijn er speerpuntsectoren te benoemen.

“De kracht van ondernemen
in Hardenberg

Ondernemers- Verenigingen

De gemeente Hardenberg kent veel netwerken en ondernemers-verenigingen. Samen de schouders eronder, écht samenwerken is de kracht van de regio Hardenberg.

De kracht van ondernemen in Hardenberg

De groene gemeente Hardenberg biedt je letterlijk de ruimte om te ondernemen. In het gunstig gelegen gebied op de grens van Twente, Drenthe en Duitsland gaan dynamiek en internationale ambitie hand in hand met aandacht voor elkaar en kleinschaligheid. Lees vijf redenen om in Hardenberg te vestigen

Ondernemersverenigingen:

Ondernemers verhalen

Ondernemers van grote industriële bedrijven tot en met kantoorpand-eigenaren vertellen graag waarom zij in Hardenberg ondernemen.

60 jaar Attractie- & Vakantiepark Slagharen

Op zaterdag 23 mei 2023 wordt het 60-jarig bestaan van het park uitbundig gevierd met het Slagharen Festival....

Herman Ribberink – bedenker Truck-Toilet

Het Truck-Toilet is een uniek idee dat uit nood werd geboren...

Bedrijventerreinen

In de gemeente Hardenberg zijn meerdere bedrijventerreinen. De terreinen zijn geschikt voor verschillende soorten bedrijven. Op bestaande terreinen is nog ruimte voor nieuwe bedrijven. Of voor de uitbreiding van bedrijven. De gemeente zorgt ook voor nieuwe bedrijventerreinen.