Search

Over ons

Hét online ondernemersplatform van en voor ondernemers

In de regio Hardenberg zijn er veel ondernemersverenigingen, industriekringen en verenigingen. Op dit platform proberen we alles samen te laten komen. Het is dynamisch, dus gaat de komende jaren nog verder groeien, met alle informatie die we graag met elkaar willen delen. Iedere ondernemer van groot tot klein of medewerkers in een bedrijf die graag op de hoogte willen zijn van het laatste nieuws, kan dit vinden op dit platform.

Waarom dit platform?

Ondernemershuis, Startershuis Doen en de gemeente Hardenberg hebben dit platform neergezet, in samenwerking met de industriekringen, marketingcampagne De kracht van gewoon doen en de Provincie Overijssel. De kracht van dit platform is dan ook dat iedere ondernemer ‘lid’ is! Met het doel bedrijven kennis te laten maken met de regio Hardenberg, maar ook te verbinden en vast te houden.

Onze adviseurs

Bedrijventeam

Ben je op zoek naar een geschikte vestigingslocatie of wil je jouw bedrijf uitbreiden? Wil je weten of je voor een subsidie in aanmerking komt of heb je andere vragen? Het Bedrijventeam is het eerste aanspreekpunt voor jou. Namens de gemeente Hardenberg zijn Ger Pesman en Michiel Sportel de eerste aanspreekpunten voor bedrijven. Hierdoor hoeft u niet zelf op zoek naar de juiste ambtenaar. Zij nemen uw vraag of verzoek mee de organisatie in om u snel van een antwoord te voorzien.

Ondernemershuis voor het Vechtdal

Vanuit de gedachte ‘Samen staan we sterk’ kunnen ondernemers bij Ondernemershuis voor het Vechtdal alles vinden om hun succes te vergroten: informatie, onderwijs en advies bij ondernemersvraagstukken bijvoorbeeld. Het Ondernemershuis legt verbindingen tussen bedrijven onderling en bedrijven en instellingen. Bijvoorbeeld om te innoveren.

Startershuis DOEN!

Startershuis DOEN! ondersteunt startende ondernemers. Het Startershuis focust op uitvalpreventie en op snelle groeiers.

Contact

Vragen of opmerkingen?

Ga naar de inhoud