Zoeken
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Agro-Carrousel

6 september 2023 - 10:00 - 15:00

Ben je benieuwd naar de voordelen van kruidenrijk grasland en/of groenbemesters? En wil je weten hoe je hier in de praktijk, en met voordeel, mee zou kunnen starten? Kom dan naar de Agro-Carrouselbijeenkomst die we organiseren over kruidenrijk grasland en groenbemesters. In de ochtend krijg je meer informatie over de voordelen van kruidenrijk grasland en groenbemesters en over het project ‘1001ha’. Vanuit dit project krijgen boeren korting op de zaadmengsels zodat ze laagdrempelig kunnen experimenteren. De gemeente Hardenberg doet mee aan deze actie.

📍 Bergentheim
🗓 6 september 2023, 10 – 15 uur incl. lunch
👉🏼 Meer info en aanmelden: https://shorturl.at/gxGN5

In de ochtend krijg je meer informatie over de voordelen van kruidenrijk grasland en groenbemesters en over het project ‘1001ha’. Vanuit dit project krijgen boeren korting op de zaadmengsels zodat ze laagdrempelig kunnen experimenteren. De gemeente Hardenberg doet mee aan deze actie.

Na de lunch gaan we kijken naar de praktijk op de locatie van V.O.F Peltjes. Hier zal Güttler demonstreren met de Güttler Greenmaster en zal Qlobel laten zien hoe je kunt doorzaaien met behulp van drones.

Gegevens

Datum:
6 september 2023
Tijd:
10:00 - 15:00

Locatie

Veenlust
Kanaalweg West 78
Bergentheim, 7691 CB Nederland
+ Google Maps

Menu

Zoeken

Zoeken
Ga naar de inhoud