Zoeken
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Het grootste zakelijke fietsprogramma van de regio!

7 juli 2023 - 13:00 - 17:30

Hier wil je bij zijn!

Beste wielervrienden,

Het organisatieteam van de Vechtdal Business Riders heeft weer een waar fietsspektakel voor jou georganiseerd. Het gaat écht gebeuren op vrijdag 7 juli 2023 en de route is fantastisch! Je fietst door glooiende velden en prachtige bossen.

Wielertocht

De totale afstand van de wielertocht is 60 km. De route heeft na 30 km een tussenstop.

De middag en vooravond zien er als volgt uit:

1. Aankomst voor iedereen om 13:00 uur op de Start- en finishlocatie:

De Evenementenhal in Hardenberg. Je wordt als een ware prof ontvangen door onze gastheren en dames in de gloednieuwe Wieler-tuinlounge. Je komt prachtig op de foto, je fiets wordt professioneel geparkeerd. Je kunt omkleden als je wilt, sanitair bezoek is mogelijk. Je mengt je gezellig tussen de andere ondernemende fietsers, praat bij met je zakelijke netwerk en je ontmoet nieuwe mensen. Jouw eerste indrukken zijn onvergetelijk en ze worden voor je vastgelegd. Versnaperingen voor onderweg staan voor je klaar.

Om 13:45 start de tocht

We rijden veiligheidshalve in groepen van maximaal 12 personen. Er is bege- leiding van ervaren wegkapiteins en een materiaalauto. Nu begint je fietshart toch écht te kloppen en begin je aan de schitterende route. Je ontvangt nadere instructies van de organisatie ter plaatse.

2. Op weg naar de tussenstop

Je wordt warm ontvangen bij Watermolen Bels in Mander. Je neemt lekker plaats op het terras op deze prachtige locatie en gaat smullen van een heer-lijke lekkernij. Ouderwets genieten… Na een half vertrek je weer en ga je het tweede deel van de route rijden.

3. Terugkomst bij de Wieler-tuinlounge tussen 17:00-17:30 uur

Na een heerlijke tocht, fiets je de Wieler-tuinlounge weer binnen.
De muziek draait, je ruikt het overheerlijke eten al en je hebt lekkere dorst.
Je hebt zin om na te praten over jouw geweldige ervaring en je netwerk uit te breiden. En daar is alle gelegenheid voor tijdens de gezamenlijke afterparty tot circa 19:30 uur.

Voor zowel de wieler- als MTB tocht geldt dat de focus ligt op sportief-gezellig en netwerk

Deelname

Registratie vooraf is verplicht voor nieuwe deelnemers en kan via www.vechtdalrit.nl/aanmelden. We houden het programma kostenneutraal voor alle deelnemers, dankzij onze sponsoren!
Kortom, een prachtige middag waar je kennis gaat maken met nieuwe zakelijke relaties die je nog niet kent. Wij zullen daar als organisatie garant voor staan.

Plan dus vrij in je agenda: Vrijdag 7 juli vanaf 13.00 uur!

Gegevens

Datum:
7 juli 2023
Tijd:
13:00 - 17:30
Site:
https://www.vechtdalrit.nl/aanmelden/

Organisator

Vechtdal Business Riders

Locatie

Evenementenhal
Energieweg 2
Hardenberg, 7772 TV
+ Google Maps

Menu

Zoeken

Zoeken
Ga naar de inhoud