Op 23 september 2024 start het ondernemersplatform Ondernemen in Hardenberg weer een nieuwe Ondernemersschool voor potentiële startups!

Heb je altijd al gedroomd van het runnen van je eigen bedrijf maar weet je niet waar te beginnen? Of ben je al begonnen en op zoek is naar manieren en tips om het nog beter te doen? De Ondernemersschool heeft één doel: jou zo goed mogelijk voorbereiden op het ondernemerschap.

Deze leergang is speciaal ontworpen om jou te begeleiden op jouw reis naar ondernemerssucces. In 10 bijeenkomsten leer van experts uit het vak die hun kennis en ervaring met jou delen. Ontdek hoe je een goed plan maakt, hoe je reclame maakt voor je bedrijf, hoe je geld verdient en nog veel meer.

Na het volgen van de Ondernemersschool:
• Heb jij je ondernemingsplan geschreven en kun je deze inspirerend pitchen
• Kun je een volgende serieuze stap maken als ondernemer
• Heb je een netwerk opgebouwd met medecursisten
• Kun je een krediet of coachingstraject aanvragen bij Qredits

Durf jij de sprong te wagen en jouw potentieel als ondernemer te ontdekken? Schrijf je vandaag nog in en vermeld in het bericht: Ondernemersschool en zet daarmee de eerste stap naar een succesvolle toekomst vol ondernemerschap!

Twijfel je en wil je eerst nog meer informatie? Meld je dan snel aan voor de gratis masterclass op 27 juni om 19.30 uur. Daar worden alle ins- en outs van het starten van een onderneming interactief besproken.

De 10 bijeenkomsten voor de ondernemersschool worden wekelijks aangeboden en starten op 23 september en worden aangeboden in een inspirerende omgeving in de gemeente Hardenberg.