Ruim 50 ondernemers leerden meer over wat circulair ondernemen is, waarom het belangrijk is en hoe je er zelf mee aan de slag kunt gaan.

Inspirerende voorbeelden 


In een circulaire economie worden grondstoffen en producten oneindig hergebruikt zonder verlies van kwaliteit. Ze worden in de kringloop gehouden en afval is verleden tijd. Het lijkt misschien lastig, maar toch zijn er nu al mogelijkheden om er met je bedrijf op in te spelen. Ter inspiratie biedt het webinar diverse mooie voorbeelden van bedrijven uit verschillende branches in de regio. Verder worden de kansen en voordelen van circulair ondernemen belicht, zodat je morgen al aan de slag kunt om je bedrijf klaar te maken voor de toekomst.

Hoge waardering 


Het webinar van 3 februari jl. werd hoog gewaardeerd door de deelnemers. Een groot deel van de ondernemers zag het webinar als een goede gelegenheid om basiskennis op te doen over circulair ondernemen en was vooral ook benieuwd naar de voorbeelden uit het Vechtdal. “Interactief, informatief en prachtige voorbeelden” en “Een interessante basis om vanuit verder door te pakken” werd onder andere als reactie gegeven.

Nu on-demand bekijken 

Wil jij ook meer weten over circulair ondernemen? Laat je dan inspireren door dit webinar met de interessante voorbeelden. Je kunt het webinar vanaf nu tot 1 april 2021, on-demand bekijken op elk moment dat het je uitkomt. Meld je daarvoor aan via http://bit.ly/3p4k1F8

Contact

Vragen of opmerkingen?

Contact opnemen