Een langere levensduur van de koe krijgt steeds meer aandacht in diverse media. Maar hoe verleng je de levensduur en watzijn daarvan de gevolgen voor zowel de bedrijfsvoering als de gezondheid van de koe?

Daarover gaat de Agro-Carrouselbijeenkomst op woensdag 14 september. We zijn dan te gast bij melkveebedrijf Vetker-Grevelman in Lutten. Hans en Herma vertellen over hoe zij hun bedrijfsvoering hebben georganiseerd en waar zij op sturen als het gaat over de levensduur en gezondheid van hun koeien. Aansluitend leiden zij ons rond op hun bedrijf.

Verder geeft Hans Dirksen van Dirksen Management Support (DMS), breed inzicht in de verschillende ontwikkelingen en mogelijkheden, op basis van zijn ervaring in het begeleiden van studiegroepen en individuele ondernemers. Deze avond zoomt hij vooral in op het verlengen van de levensduur van de koe.

We sluiten de avond af met een hapje en een drankje.

Deelname gratis aanmelden verplicht

Doe mee met deze Agro-Carrousel bijeenkomst. Je bent om 19.30 uur van harte welkom bij Melkveebedrijf Vetker-Grevelman, Lutterseweg 4 in Lutten. Voor een goede voorbereiding ontvangen we vooraf graag je aanmelding. MELD JE HIER AAN


Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Diane Stap, Agro & Foodadviseur van het Ondernemershuis, 06-22 93 01 09, diane@ondernemershuisvechtdal.nl.


Contact

Vragen of opmerkingen?

Contact opnemen