Daarom organiseert ‘Family Next’ op dinsdagmiddag 14 juni van 16.30 tot 18.30 uur, een bijeenkomst over bedrijfsopvolging. Deze bijeenkomst is speciaal bedoeld voor ondernemers en opvolgers van familiebedrijven die al bezig zijn met opvolging of die hiermee willen beginnen.

Tijdens de bijeenkomst deelt een familiebedrijf haar ervaringen over de opvolging. Daarnaast vertellen experts vanuit hun vakgebied over wat er bij een opvolging komt kijken. Denk hierbij aan de fiscale en juridische zaken waarmee je als ondernemer te maken krijgt. Verder is er ruimte om persoonlijk in gesprek te gaan met deze experts en mede-ondernemers.

Het programma ziet er als volgt uit:

16.00 uur | inloop - netwerken 
16.30 uur | start programma, onder leiding van Laurens Jan Stam 
16.45 uur | panelgesprek met een familiebedrijf en experts waaronder een a accountant/fiscalist, adviseur en lector familiebedrijven 
17.30 uur | netwerken en napraten met experts – met buffet

Meld je aan

Deelname aan de bijeenkomst is gratis voor ondernemers en hun opvolgers. Wel wordt gevraagd om je vooraf aan te melden. Meld je hier vóór dinsdag 7 juni aan voor de bijeenkomst ‘Opvolging binnen het familiebedrijf’

Over Family Next
In Family Next werken Het Landelijk Expertisecentrum Familiebedrijven, Kennispoort Regio Zwolle, MKB Deventer en Ondernemend Twente samen om familiebedrijven uit Overijssel verder te helpen. Zij doen dat samen met en in opdracht van provincie Overijssel. 
Meer weten? Ga naar www.overijssel.nl/familynext

Contact

Vragen of opmerkingen?

Contact opnemen