Zoek

Haardijk

Het bedrijvenpark Haardijk is een prima ontsloten kwalitatief hoogwaardig bedrijventerrein met een interne segmentering/clustering van bedrijven en zichtlocaties. Op het bedrijvenpark is een breed scala van ondernemingen gevestigd, waaronder kantoren, bedrijven met kantooruitstraling, perifere detailhandel, autobranche, lichte industrie en woonmilieu vriendelijke bedrijvigheid.

Bereikbaarheid

Het bedrijvenpark is zeer gunstig gelegen aan de kruising tussen de N34 en de N343. De rijksweg 34 is de belangrijkste uitvalsroute en vormt de verbinding met enerzijds Emmen en anderzijds Zwolle. Via de Duitslandweg bent u binnen 10 minuten in Duitsland.

Parkmanagement

Voor Bedrijvenpark Haardijk is een parkmanagement door ondernemers ingesteld. Diensten als onderhoud private groen, bewaking en beveiliging worden door de ondernemers samen uitgevoerd.

Contact

Voor meer informatie kijk op www.hardenberg.nl of neem contact op met het bedrijventeam van gemeente Hardenberg.

Gerelateerde berichten

IQ TECH EVENT – Hét kenniscongres voor de maakindustrie

Op donderdag 7 maart kwam tussen 11.30 en 18.00 uur innovatie tot leven tijdens het allereerste IQ TECH EVENT. Tijdens deze editie werden de blikken...

“Er is hier zoveel mooie bedrijvigheid”

Van kleine winkelruimtes en bedrijfshallen tot kantoorpanden van formaat. Bedrijfsmakelaar Daphny de Robles taxeert, verhuurt en verkoopt het allemaal. De Hardenbergse heeft een kantoor aan...
Ga naar de inhoud