Ondernemershuis voor het Vechtdal


Het Ondernemershuis is de verbindende plek voor succesvolle ondernemers in het Vechtdal. Met een compleet aanbod aan kennis en informatie op het gebied van innovatie, onderwijs en financiering ondersteunt het Ondernemershuis u bij het vergroten van uw zakelijke succes. Het Ondernemershuis is er voor en door alle ondernemers. Samen staan we sterk. Binnen de regio Zwolle liggen voor u als ondernemer uit het Vechtdal veel kansen, mogelijkheden en uitdagingen. Door samen met uw collega-ondernemers de schouders eronder te zetten, kunt u de mogelijkheden voor werk en ondernemerschap in de regio optimaal benutten. Het Ondernemershuis wil daarbij verbinden, verbreden en versnellen en u helpen om de kansen, mogelijkheden en uitdagingen vanuit uw eigen kracht om te zetten in zakelijk succes. Samenwerking vanuit het Ondernemershuis draagt daarmee actief bij aan een vernieuwde en versterkte regionale economie.

Hoe werkt het Ondernemershuis?

De ondernemersadviseur van het Ondernemershuis is uw aanspreekpunt voor al uw vragen. Hij geeft u de informatie die u nodig hebt of brengt u in contact met één van de partners. Kan de ondernemersadviseur uw vraag niet direct of niet zelf beantwoorden? Hij houdt u op de hoogte en zorgt dat u binnen de afgesproken termijn een reactie krijgt. Afspraak is afspraak bij het Ondernemershuis.

Het Ondernemershuis is onafhankelijk

Bij het Ondernemershuis staat u aan het roer. Voor het Ondernemershuis telt slechts één belang: uw succes als ondernemer. U krijgt er een eerlijk, onafhankelijk en transparant advies. Het Ondernemershuis werkt samen met een groot aantal lokale en regionale partners: kennispartners, commerciële partijen en overheden. Zij zetten hun expertise, kennis en kunde in de meeste gevallen kosteloos voor u in. Het Ondernemershuis opereert zonder winstoogmerk. Want als het ondernemers goed gaat, gaat het goed met de economie in het Vechtdal. Ook als u zich oriënteert om ondernemer te worden, bent u voor advies welkom bij het Ondernemershuis.

Dagelijks Bestuur

Leo Linde - VoorzitterJasper Vrieling – SecretarisRenate Meulenkamp – PenningmeesterJürgen Grobbee – Algemeen lidAlwin te Rietstap – Algemeen lid

Contact

Vragen of opmerkingen?

Contact opnemen