Lokaal Bedrijventeam gemeente Hardenberg

De gemeente denkt graag met je mee. Zo zijn er diverse regeling door de gemeente ingesteld, zie … Wil je mee weten over de TOZO-regeling, uitstel van betaling van gemeentelijke belastingen, de korting op de BIZ-bijdrage of je huurovereenkomst met de gemeente? Dan kun je contact opnemen met het Bedrijventeam. Het team zoekt zaken voor je uit, legt de regelingen aan je uit en denkt graag met je mee. Je kunt hiervoor het beste mailen naar ondernemen@hardenberg.nl. Je ontvangt binnen 48 uur een antwoord op je vraag.

Ondernemershuis voor het Vechtdal

Het Ondernemershuis voor het Vechtdal biedt ondersteuning aan voor ondernemers in de gemeente Hardenberg. Onder meer door een gratis online spreekuur en online webinars. Zie ook de agenda. U kunt hier terecht met al uw vragen rondom de coronacrisis. Bel of mail naar: 06 159 064 32 of info@ondernemershuisvechtdal.nl, www.ondernemershuisvechtdal.nl 

Startershuis DOEN!
Wil je juist nu een bedrijf starten? Of ben je een bedrijf gestart? Dan kun je tijdens deze coronacrisis voor hulp en advies terecht bij Startershuis DOEN! in Hardenberg. Bel of mail met Startershuis DOEN!: peter@startershuisdoen.nl of 06 231 430 73. Of kijk voor meer info op de website van Startershuis DOEN!.

Contact

Vragen of opmerkingen?

Contact opnemen