Voor de makers van vandaag en morgen wordt op 18 en 19 mei de MIX Noordoost gehouden in de Evenementenhal in Hardenberg. Dit is het grootste event voor de maakindustrie in Noordoost Nederland. Op de beurs staan veel fabrikanten en leveranciers met hun nieuwste producten en er zijn diverse innovaties op het gebied van robotisering, high-tech-materialen en 3D-printing. Verder komen in de verschillende workshops specifieke trends en ontwikkelingen voor de maakindustrie aan bod.

Het ‘Makersdiner’

Op woensdag 18 mei organiseren het RTC Hardenberg, IQ BLVD en het Ondernemershuis voor het Vechtdal samen met Easyfairs, het ‘Makersdiner’. In veel organisaties vormen mensen het belangrijkste kapitaal en investeren in personeel staat hoog op de agenda. Daarom staat deze avond talent centraal! We gaan samen met onderwijs, overheid en het bedrijfsleven in gesprek over hoe we talent kunnen boeien en binden.

Voor de makers van vandaag en morgen!

Verdeeld over drie grote hallen biedt MIX Noordoost meer dan 120 exposanten. Dit complete aanbod biedt je als bezoeker de mogelijkheid om jouw technische vraagstukken voor te leggen om tot slimme oplossingen te komen. Verder is het dé plek om collega’s uit de branche te ontmoeten en de toekomst van de maakindustrie te bezoeken!

Nieuwste technieken en innovaties

Tijdens MIX Noordoost vind je direct toepasbare kennis in de MIX Studio en in het productaanbod van de exposanten. Laat je inspireren door de nieuwste technieken en innovaties. In deze snelle wereld volgen de nieuwste technieken elkaar snel op waardoor deze inspiratie volgend jaar de kennis van vandaag kan zijn! MIX Noordoost richt zich letterlijk op de makers van vandaag én morgen. Zowel ervaren professionals als studenten geïnteresseerd in de branche zijn op hun plek hier.

Meer informatie

Ga naar Mixnoordoost.nl voor alle informatie over de exposanten, de verschillende workshops en voor het bestellen van tickets.