Van maandag 7 t/m zaterdag 12 februari 2022 staat Nederland in het teken van de Week van de Circulaire Economie. Door het hele land krijgen goede voorbeelden een podium, ontmoeten voorlopers elkaar en krijgen starters concrete handvatten aangereikt om zelf aan de slag te gaan met de circulaire economie. De kick-off van de Week van de Circulaire Economie vindt plaats op maandag 7 februari met een mini-conferentie rond het thema vernieuwend ondernemen. 

Overzicht van landelijke en regionale evenementen

Vervolgens worden er gedurende deze week veel online en offline evenementen georganiseerd met uiteenlopende thema’s. Op De Week van de Circulaire Economie vind je maar liefst 268 evenementen. Je kunt eenvoudig een selectie maken door te filteren op bijvoorbeeld dag, provincie of thema.

Op Regio Zwolle Circulair vind je evenementen die in de Week van de Circulaire Economie in de regio Zwolle worden georganiseerd. Op een handige interactieve routekaart zijn er al een aantal voor je op een rij gezet.

Inspiratieroute langs circulaire projecten in Zwolle

In het weekend van 12 en 13 februari kun je gratis de Inspiratie-audioroute langs ‘best practices’ in de stad Zwolle wandelen. Al wandelend ontdek je hoe lokale bedrijven hun krachten bundelen met kunstenaars en scholen om tot vernieuwende ‘afvalarme’ producten en diensten te komen.