Dennis en Michiel werken bij het Bedrijventeam van de gemeente Hardenberg. Daar zijn zij het eerste aanspreekpunt voor ondernemers. Binnenkort verandert dat. Per 14 september stopt Michiel bij de gemeente. En Dennis vertrekt per 1 oktober.

Ondernemers kunnen met hun vragen nog steeds terecht bij de gemeente. Door vanaf nu te mailen naar ondernemen@hardenberg.nl. Een collega neemt dan zo snel mogelijk contact op.

Michiel Sportel vertrekt per 15 september 2023 om als projectleider aan het werk te gaan in de gemeenten De Wolden en Hoogeveen. Dennis Flokstra vertrekt per 1 oktober 2023 om aan het werk te gaan als programmamanager Economie binnen de Regio Zwolle.

Dit betekent natuurlijk niet dat vragen onbehandeld blijven. Er wordt op dit moment binnen de gemeentelijke organisatie gezocht naar een vervanging voor de functies. Vacatures worden zo snel mogelijk uitgezet om vragen van ondernemers te beantwoorden en om de relaties te onderhouden. Voor de tussentijd worden taken overgenomen door collega’s. Helaas kan het zijn het beantwoorden van vragen en andere mails langer duurt dan normaal.