Hij volgt Ger Pesman op die met pensioen gaat. In de komende maanden loopt Dennis al mee met Ger. Je kunt dus al kennismaken.

Dennis Flokstra werkt nu als beleidsmedewerker economie. Hij is voor ondernemend Hardenberg dus geen onbekende. In de komende maanden loopt Dennis mee met Ger. En maakt hij kennis met de bedrijven in Hardenberg. Op 1 juli 2022 neemt hij de functie van accountmanager Bedrijven over. Vanaf dan is Dennis het eerste aanspreekpunt voor ondernemers in de gemeente Hardenberg. Voor de bedrijven en ondernemers verandert er dus niets, behalve dat ze met iemand anders te maken krijgen.

“Je kunt vanaf 1 juli bij mij terecht met al je vragen voor de gemeente over ondernemen of je bedrijf in de breedste zin van het woord”, vertelt Dennis. “Misschien heb je een uitbreidingsplan of een praktische vraag over een vergunning of een subsidie. Of je loopt ergens tegenaan waar je hulp bij nodig hebt. Ik ben de schakel tussen bedrijven en het gemeentebestuur en de ambtelijke organisatie. Ik help ondernemers waar dat nodig zo snel mogelijk verder. Ik heb er zin in en kijk uit naar de samenwerking met de ondernemers!”

Je kunt Dennis bereiken door te bellen naar 06-21109801 of door te mailen naar dennis.flokstra@hardenberg.nl.

Ger Pesman was in de afgelopen 12 jaar de accountmanager Bedrijven van de gemeente Hardenberg. Hij doet vanaf 1 juli een stapje terug en is op de achtergrond nog aanwezig. Op 1 januari 2023 gaat hij met pensioen.