Met de komst van streamingdiensten zoals Netflix en Spotify zijn gebruikers gewend geraakt om te kijken en luisteren waar en wanneer het hen uitkomt. Mede daarom neemt het aantal podcastluisteraars al jaren flink toe. Mensen luisteren naar podcasts omdat ze vermaakt willen worden, maar nog vaker om iets nieuws te leren. Daarom werken we achter de schermen hard aan de totstandkoming van onze eerste serie podcasts onder de naam Deurpak’n.

Voor en door Vechtdalondernemers

Deurpak’n is dé podcast voor en door ondernemers in de regio Vechtdal. We gaan in gesprek met échte aanpakkers en delen inzichten waar je wat van opsteekt. Geen slappe verhalen, maar concreet en to the point op het gebied van thema’s die ons als ondernemers bezighouden. Ontdek wie doorpakt met arbeidsproductiviteit of het verbeteren van zijn werk-privé balans. Wie heeft zijn ziekteverzuim drastisch verlaagd? En welke held overwon een aanval van cybercriminelen maar liet zich daardoor niet uit het veld slaan?

Luister waar en wanneer je wilt

Door met elkaar te delen, weten we elkaar sneller persoonlijk te vinden om elkaar te versterken. Het mooie aan een podcast is natuurlijk het feit dat je altijd, waar en wanneer je maar wilt, naar een podcast kan luisteren en deze kunt pauzeren. Daarom luisteren veel mensen naar podcasts als ze onderweg zijn naar hun werk of naar een afspraak.

Luister binnenkort met ons mee en ontdek dat de oplossing voor jouw uitdagingen dichterbij huis liggen dan je denkt!