Veel bedrijven zoeken naar nieuw personeel, maar we merken dat veel mensen nog onvoldoende weten welke mooie bedrijven we in Balkbrug en Dedemsvaart hebben. Daarom organiseert Industrie Kombinatie Avereest (IKA) weer een Open Bedrijvendag!

Wat is een Open Bedrijvendag?
Tijdens de Open Bedrijvendag openen de deelnemende bedrijven hun deuren voor bezoekers om er een kijkje te nemen en te zien wat het bedrijf doet. Het is een mooie manier om je bedrijf te presenteren aan (toekomstige) medewerkers, studenten, leveranciers en familie! Vooraf zal er via diverse media veel aandacht aan de Open Bedrijvendag worden besteed, om iedereen te laten weten dat deze weer gehouden wordt. Alle deelnemende bedrijven zullen daarbij nadrukkelijk worden genoemd!

Data en tijden Open Bedrijvendag
Op vrijdagmiddag 14 april zijn diverse bedrijven van 13.00 uur – 16.00 uur speciaal geopend voor scholieren en studenten.

Op zaterdag 15 april zijn de bedrijven van 10.00 tot 16.00 uur open voor iedereen.

Jongeren motiveren om in de regio te blijven
Het boeien en binden van personeel begint natuurlijk bij de jongeren die staan voor hun beroepskeuze. De scholen in de regio brengen de Open Bedrijvendag actief onder de aandacht bij de docenten, scholieren, studenten en ouders. Door hen actief te wijzen op de mooie bedrijven in de regio worden jongeren gestimuleerd om in de regio te (blijven) wonen en werken.

Doe mee met de Open Bedrijvendag!
Zet ondernemend Balkbrug en Dedemsvaart, samen met andere bedrijven, op de kaart en doe mee met de Open Bedrijvendag. Vul dit aanmeldformulier in en stuur deze naar events@wiewildatniet.nl. Of kijk voor meer informatie op de website van Wie Wil Dat Niet.