Er wordt gewerkt aan het asfalt en de verkeerslichten. Ook komen er maatregelen om de verkeersveiligheid van de Haardijk te verbeteren. 

Bereikbaarheid
Om te zorgen dat de Haardijk zo goed mogelijk bereikbaar blijft, wordt er in verschillende fases gewerkt. Om goed en veilig te kunnen werken is het nodig om de oprit van de N34 (vanaf de Haardijk richting Coevorden) en de afrit (vanaf de Witte Paal/Ommen) ter hoogte van de Haardijk tijdelijk af te sluiten. Het verkeer wordt dan omgeleid via de J.C. Kellerlaan en de Twenteweg (N343). Het doorgaande verkeer kan de Haardijk wel gewoon blijven gebruiken.

Marslanden
Verkeer van en naar de Marslanden kan een aantal weken niet via de Blanckvoortallee de wijk binnenrijden. Er worden doorsteken gemaakt in de wijk, zodat de Marslanden goed bereikbaar blijft via de Van Uterwyckallee (rotonde Collendoornerdijk). Een kaartje met de tijdelijke doorsteken staat op www.hardenberg.nl/haardijk.

Bedrijventerrein Haardijk
Het bedrijventerrein Haardijk is tijdens de werkzaamheden minder goed bereikbaar. Het verkeer wordt omgeleid via de rotonde bij de Collendoornerdijk/Koningsspil. De oprit van de N34 blijft ook via deze route bereikbaar. Behalve van 10 tot en met 29 oktober. Dan wordt het verkeer omgeleid via de Twenteweg (N343) en de J.C. Kellerlaan.

Vragen? Stel ze gerust
Vragen over de uitvoering van het werk door aannemer Roelofs kun je stellen aan uitvoerder Henri Lamberink via 06 – 53 76 79 90. Heb je andere vragen, mail deze dan naar haardijk@hardenberg.nl.

Twee inloopmomenten
Op woensdag 27 juli en op donderdag 8 september kun je tussen 17.00 en 20.00 uur binnenlopen in de units van Roelofs. Deze staan op het terrein van Mastebroek Autoservice aan de Haardijk. Aanmelden is niet nodig.

Meer informatie
Alle overzichtskaarten zijn te vinden op www.hardenberg.nl/haardijk.