Welke kansen bieden deze voor de uitdagingen van nu. Hoe kun je als organisatie wendbaar blijven? Wat betekent dit voor de rol van leiders en managers? Dat staat centraal tijdens hét kenniscongres voor de maakindustrie.

Robert Doornbos, Hielkje Reindersma en Mark Helder zijn sprekers tijdens het IQ TECH EVENT

Tijdens het IQ TECH EVENT 2024 hebben wij het genoegen om Formule 1-legende Robert Doornbos als een van onze gepassioneerde sprekers te mogen verwelkomen. Zijn verhaal reikt verder dan het race circuit. Als voormalig autocoureur zal hij niet alleen zijn ervaringen delen, maar ook boeiende inzichten bieden over de opvallende overeenkomsten tussen de wereld van topsnelheid in de Formule 1 en de dynamiek van de technologische sector. Een unieke gelegenheid om te ontdekken hoe de adrenaline van het race circuit zich vermengt met de snelle ontwikkelingen in de tech-wereld.

Innovatief programma vol deelsessies en boeiende sprekers

Het IQ TECH EVENT 2024 staat volledig in het teken van het aanscherpen van vaardigheden en het vormgeven van de toekomst. Tijdens de deelsessies duik je dieper in de wereld van nieuw leiderschap en ontdek je innovatieve benaderingen die de toekomst van organisaties vormgeven. Verken de nieuwste trends op het gebied van duurzaamheid en laat je inspireren door praktijkvoorbeelden die laten zien hoe bedrijven hun duurzaamheidsdoelen integreren in hun strategieën. Hielkje Reindersma komt spreken over haar visie op succesvol leiderschap. Voorzitter van de Koninklijke Metaalunie Mark Helder verzorgt de plenaire afsluiting. Hij geeft inzichten over de actuele ontwikkelingen in de sector, kansen voor groei en de cruciale rol van samenwerking, technische innovaties en duurzaamheid.

Tickets voor hét kenniscongres van de maakindustrie

Kaarten voor dit kenniscongres zijn vanaf nu te koop voor 49,95 euro excl btw via de website van www.iqblvd.nl Vanaf 11.30 uur is iedereen van harte welkom op de locatie van Intergas, Europark Allee 2 in Coevorden. Het wordt een dag vol kennis, innovatie en netwerken.

Lees meer het congres op www.iqblvd.nl/event/iqtechevent