Ryanne den Ouden en Edwin Wiggers zijn de nieuwe accountmanagers van de gemeente Hardenberg. Zij stelden zichzelf al even voor tijdens de ondernemersborrel op 27 maart in het gemeentehuis. Maar kon je daar helaas niet bij zijn? Dan stellen ze zichzelf hieronder graag nog even voor.

Ryanne den Ouden

Ik ben Ryanne den Ouden, woonachtig in de Marslanden in Hardenberg met mijn man en twee kinderen. Sinds 1 maart ben ik begonnen als accountmanager bedrijven bij gemeente Hardenberg. Samen met Edwin ben ik het eerste contactpunt voor ondernemers. We hebben de taken verdeeld, waarbij ik me richt op de ondernemers in Hardenberg zelf en Edwin op de ondernemers in de dorpen en kernen rondom Hardenberg. Ondernemers kunnen mij bereiken via de mail (ondernemen@hardenberg.nl) of mij bellen op 06 150 871 53. Daarnaast probeer ik zoveel mogelijk zichtbaar te zijn voor ondernemers in de gemeente.

Ik houd ervan om te regelen en organiseren. Om die reden zit ik ook in het bestuur van Ballonfestival Hardenberg en JCI Vechtdal. Verder vind je me in de weekenden vaak in een leuk restaurant. Ik heb het nu al erg naar mijn zin in deze functie en hoop snel en veel contact te krijgen met de vele ondernemers die onze gemeente telt!

Edwin Wiggers

Ik ben Edwin Wiggers, woonachtig in de Marslanden in Hardenberg. Hier woon ik samen met mijn vriendin Ilona en dochter Eva. Sinds 1 maart ben ik begonnen als accountmanager bedrijven bij de gemeente Hardenberg. Samen met Ryanne ben ik het eerste aanspreekpunt voor ondernemers. Wij hebben de taken verdeeld, waarbij Ryanne zich richt op de ondernemers in Hardenberg zelf en ik op de ondernemers in de dorpen en kernen rondom Hardenberg. Ondernemers kunnen mij bereiken via de mail (ondernemen@hardenberg.nl) of mij bellen op 06 460 781 17. Daarnaast probeer ik zoveel mogelijk zichtbaar te zijn voor de ondernemers in onze gemeente.

Ik vind het leuk om nieuwe mensen te leren kennen en mensen echt verder te kunnen helpen. Daarnaast ben ik een echte sportliefhebber en fiets ik graag buiten op mijn racefiets. Ik ben zelf ook ondernemer. Ik help mensen die last hebben van stotteren om vloeiender te kunnen spreken. Als ervaringsdeskundige weet ik heel goed wat deze mensen nodig hebben. Een dankbaar beroep waar ik mijn ei heel goed in kwijt kan.