Wij stomen je klaar om de eerste stap naar ondernemerschap te zetten.

Wat is de ondernemersschool? 10 fysieke lessen in groepsverband, gecombineerd met e-learning; Je wordt begeleid door ervaren ondernemers en professionals; Alle aspecten van het ondernemerschap komen aan bod, zoals persoonlijke effectiviteit, marketingstrategie, concurrentieanalyse, doelgroep bepaling en het financieel plan; En vooral: leuk & nuttig.


Deelnemer Ondernemersschol 2021 Lidia Wielink vertelt: “Ik kom niet uit een ondernemersfamilie, dus alles was voor mij onbekend en vooral spannend. De Ondernemersschool heeft mij enorm geholpen bij de keuze om mijn eigen bedrijf te beginnen… Het belangrijkste was: waarom wil ik mijn eigen bedrijf, wat wil ik dan leveren en hoe wil ik dit doen. Het traject heeft mij veel inzicht gegeven en daardoor besloten om mijn eigen onderneming Office & Design Lidia te starten”.


Wanneer: Dinsdagavond 19 april van 19.00 tot 22.00 uur, daarna elke maandagavond 

Waar: De Kastanjehof; Broedplaats voor startend ondernemerschap, Lage Doelen 2 in Hardenberg 

Kosten: € 275 excl. btw


Om je aan te melden of meer informatie te krijgen neem je contact op met Peter Zwartscholten, startersregisseur bij Startershuis DOEN! via peter@startershuisdoen.nl of  0523 729 004.