Als ondernemer zijn er heel wat uitdagingen waar je mee te maken krijgt. Dat vraagt als onderneming om je te blijven ontwikkelingen en in te spelen op hetgeen er gebeurt.

De inzet van studenten kan hierbij helpen. Van september t/m januari kunnen studenten MBO en HBO weer ingezet worden voor vraagstukken die interessant zijn. Vraagstukken om verder te onderzoeken of bij de kop te pakken omdat je daar als ondernemer gewoon niet aan toe komt of de kennis niet in huis hebt.

Een mooi voorbeeld is het vraagstuk van onderneemster Annemieke van Kleef . Zij runt met haar onderneming B-flow een baby Spa & Pretecho praktijk voor moeder en kind in Gramsbergen. De wens van haar was om ook zichtbaar te zijn op social media. Haar vraag kwam bij Vechtdal Projecten terecht en samen met verschillende studentgroepen ontwikkelt ze nu haar social huisstijl en online marketing.

In het Vechtdal hebben we de verbinding tussen bedrijven en onderwijs/studenten goed geregeld met korte lijnen: Vechtdal Projecten (link naar het Ondernemersplatform) helpt je met het formuleren van een studentenproject, schakelt met het onderwijs en versnelt een match met studenten.

Wil je ook een studentenvraagstuk aanmelden, verkennen of heb je meer informatie nodig? Neem dan contact op met Natascha van Zaanen van Vechtdal Projecten via info@vechtdalprojecten.com.