Bekijk en luister de update van Peter op Youtube: Aflevering 2: update over het nieuwe ondernemersplatform – YouTube of lees de tekst hieronder:

Beste collega-ondernemers in de gemeente Hardenberg,

Dit moment van het jaar nodigt uit tot reflectie en actie, aangezien ondernemen vaak aanvoelt als topsport, met voortdurende uitdagingen en veranderingen. Ook de politieke vooruitzichten zijn ons vorige week weer gepresenteerd.

We bevinden ons in een wereld die snel verandert, gedreven door ontwikkelingen zoals verduurzaming, digitalisering en verschuivingen op de arbeidsmarkt. Het inspelen op deze veranderingen vergt het uiterste van jullie als ondernemers, zowel vandaag, morgen als overmorgen. Ik blijf dat herhalen, want ik hoor en zie het dagelijks. Belangrijkom dus zuinig te zijn op jullie ondernemers.

Wij begrijpen als geen ander dat groei en verandering cruciaal zijn. Daarom hebben Het Ondernemershuis voor het Vechtdal en Startershuis DOEN! samen een nieuw platform ontwikkeld om jullie optimaal te ondersteunen. We zijn al ver gevorderd in dit proces en willen graag meer duidelijkheid verschaffen over de inhoud ervan. We streven ernaar om dit platform in november feestelijk te lanceren. Tijdens deze lancering zullen we uitgebreid uitleggen welke veranderingen er op stapel staan en welke betekenis we voor jullie gaan hebben.

Bovendien wil ik extra benadrukken dat we er vandaag al voor jullie zijn om te ondersteunen bij de dagelijkse vraagstukken waarmee jullie geconfronteerd worden. Of het nu gaat om het starten van een bedrijf, digitalisering en innovatie, personeel, onderwijs en ontwikkeling, financieringsmogelijkheden of toegang tot een netwerk – wij staan klaar om de verbindende schakel te zijn.

Aarzel dus niet om contact met ons op te nemen. via info@ondernemeninhardenberg.nl of 0523-729004. Wij zijn er voor jullie, zowel vandaag als in de toekomst.

Met vriendelijke groet, Peter Zwartscholten Namens Ondernemen in Hardenberg