Broeklanden

Het bedrijventerrein Broeklanden is een grootschalig terrein voor de zwaardere categorieën bedrijven omvangrijk en/of watergebonden. De totale oppervlakte is 36 hectare en er is een interne segmentering voor bedrijven. Een zichtzone aan de Duitslandweg voor representatieve bebouwing, een waterzone aan het kanaal, een zone voor kleinschalige lichte bedrijven aan de rand en een middengebied voor relatief zware en middelzware industrie.

Bereikbaarheid

Binnen 5 minuten bent u in Duitsland en in anderhalf uur in de randstad. Het bedrijventerrein is prima ontsloten door de Duitslandweg en direct gelegen aan de vaarweg Almelo-Coevorden. Het gebied ligt op relatief korte afstand van de A28, de corridor van de Randstad naar Noord-Duitsland en wordt ontsloten door Rijkswegen naar Drenthe Twente en een directe verbinding met Duitsland. Ideaal dus voor ondernemers die goede bereikbaarheid als een must beschouwen.

Parkmanagement

Voor bedrijventerrein Broeklanden is een parkmanagement door ondernemers ingesteld. Diensten als onderhoud private groen, bewaking en beveiliging worden door de ondernemers samen uitgevoerd.

Nutsvoorzieningen

Zodra u aan de slag gaat met uw bouwplannen, is het verstandig om voor de nutsvoorzieningencontact op te nemen met de nutsbedrijven.

Contact

Voor meer informatie kijk op www.hardenberg.nl of neem contact op met het bedrijventeam van gemeente Hardenberg.

Gerelateerde berichten

Bedrijventerreinen: aantrekkelijk voor criminelen

Bij ondermijning maken criminelen gebruik van bedrijven in de bovenwereld om zo hun illegale activiteiten in de onderwereld mogelijk te maken....

60 jaar Attractie- & Vakantiepark Slagharen

Op zaterdag 23 mei 2023 wordt het 60-jarig bestaan van het park uitbundig gevierd met het Slagharen Festival....