Het Ondernemershuis voor het Vechtdal organiseert, samen met erfcoaches en verschillende adviesorganisaties, de Agro-Carrousel voor agrarische ondernemers. De Agro-Carrousel bestaat uit meerdere bijeenkomsten met elk een eigen, actueel en toekomstgericht thema. We organiseren de bijeenkomsten bij collega-ondernemers in de regio, zodat we samen kunnen sparren en kunnen horen hoe en waarom zij bepaalde keuzes hebben gemaakt. Daarnaast kun je op een laagdrempelige manier kennismaken met erfcoaches en adviesorganisaties. Deelname aan de bijeenkomsten is gratis en je kunt in en uit de carrousel stappen waar en wanneer je wilt.

BIJEENKOMST 13 JULI - BOER(EN) SLIM OMGAAN MET EIGEN STROOM

Zelf duurzame energie opwekken wordt gestimuleerd. Maar door de beperkte capaciteit van het stroomnet kan de opgewekte energie soms niet teruggeleverd worden. Hoe kun je de opgewekte energie zo efficïent mogelijk gebruiken en welke elektrische voertuigen en machines zijn er al?
Daarover gaat de volgende Agro-Carrouselbijeenkomst die we samen met Stichting Vitaal Platteland organiseren op woensdag 13 juli. We zijn dan te gast bij Mts. Herbers/Ten Hove. Jan Henk Herbers zal meer vertellen over hoe hij zijn opgewekte energie gebruikt voor zijn elektrische beregeningsinstallatie, het automatisch voersysteem met een accu, de melkrobots en een elektrisch aangedreven instrooisysteem.
Daarnaast geeft Harry Roetert van Countus inzicht in de laatste ontwikkelingen op het gebied van energiemanagement en demonstreert Herman ter Wijlen van Wijha verschillende elektrische machines.
We sluiten de avond af met een borrel en een hapje!

MELD JE AAN

Doe mee met deze gratis Agro-Carrousel bijeenkomst. Je bent om 19.30 uur van harte welkom bij Mts. Herbers/Ten Hove, Veldingerveldweg 20-A in Den Velde. Voor een goede voorbereiding ontvangen we vooraf graag je aanmelding. MELD JE HIER AAN.

Contact

Vragen of opmerkingen?

Contact opnemen