Het Ondernemershuis voor het Vechtdal organiseert, samen met erfcoaches en verschillende adviesorganisaties, de Agro-Carrousel voor agrarische ondernemers. De Agro-Carrousel bestaat uit meerdere bijeenkomsten met elk een eigen, actueel en toekomstgericht thema. We organiseren de bijeenkomsten bij collega-ondernemers in de regio, zodat we samen kunnen sparren en kunnen horen hoe en waarom zij bepaalde keuzes hebben gemaakt. Daarnaast kun je op een laagdrempelige manier kennismaken met erfcoaches en adviesorganisaties. Deelname aan de bijeenkomsten is gratis en je kunt in en uit de carrousel stappen waar en wanneer je wilt.

BIJEENKOMST 7 SEPTEMBER  - THEMA HOE WERKT REGENERATIEVE LANDBOUW

Minder afhankelijk zijn van chemische gewasbeschermingsmiddelen en kunstmest. Welke boer wil dat nu niet? Wellicht heb je de term ‘regeneratieve landbouw’ wel eens gehoord. Maar wat houdt het precies in, wat komt er bij kijken en welke kansen biedt het jou? 
Daarover gaat de volgende Agro-Carrouselbijeenkomst die het Ondernemershuis voor het Vechtdal, samen met Vruchtbare Kringloop Overijssel en Stichting Vitaal Platteland organiseert op woensdag 7 september. We zijn dan te gast bij akkerbouwbedrijf Velema in De Krim. Roland Velema pioniert met regeneratieve landbouw en vertelt graag over wat hem er toe gebracht heeft en wat het hem denkt op te leveren. Daarnaast geeft Bert Muller van Agro Accént inzicht in hoe je met regeneratieve landbouw zou kunnen starten en wat de mogelijkheden en voordelen daarvan zijn. Je bent van harte welkom!

Deelname gratis aanmelden verplicht

Doe mee met deze Agro-Carrousel bijeenkomst. Je bent om 13.30 uur van harte welkom bij Landbouwbedrijf Velema, Parallelweg 18 in De Krim.  Voor een goede voorbereiding ontvangen we vooraf graag je aanmelding. MELD JE HIER AAN
Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Diane Stap, Agro & Foodadviseur van het Ondernemershuis, 06-22 93 01 09, diane@ondernemershuisvechtdal.nl.

Contact

Vragen of opmerkingen?

Contact opnemen