Hoe maak ik meer gebruik van hernieuwbare grondstoffen en materialen? Waar zit het waardeverlies in mijn productketen? Kan ik kosten besparen èn circulair werken? Hoe zet ik dit om in businesskansen?

 Minder afval, minder energie en een schone toekomst. Circulair ondernemen biedt volop kansen om als bedrijf toekomstbestendiger te zijn. Om hierin stappen te zetten, is inzicht nodig in je bedrijfsvoering en de keten van je product of dienst. Maar hoe? We gaan je daarbij helpen tijdens het webinar op donderdag 9 juli om 11:00 uur.

BENUTTEN VAN BUSINESSKANSEN 

Eén van de gastsprekers tijdens het webinar is Jonah Link, uitvoerend partner van CIRCO en gespecialiseerd in het implementeren van duurzame en technologische innovaties. Met behulp van een tool legt hij uit hoe je waardeverlies in jouw productketen kunt herkennen en businesskansen kunt benutten. Na het webinar kun je ook zelf aan de slag met de tool. Daarnaast deelt ondernemer Hendrik Jan Peters van Warmgras bv & Deventer Tapijt, producent van tapijt, kunstgras en textiele verwarmingssystemen, zijn inzichten met je. Hij onderzoekt en ontwikkelt biobased en recyclebare oplossingen voor tapijt. 

ZET JE BLIK VOORUIT

 Hoe kun je als ondernemer deze roerige tijden benutten om toekomstbestendiger te worden? Cleantech Regio, Kennispoort Regio Zwolle en Novel-T organiseren samen de reeks webinars De Blik Vooruit. De webinars geven kennis, tips en adviezen op verschillende innovatiethema’s.

Contact

Vragen of opmerkingen?

Contact opnemen