Op dinsdag 16 maart 2021 brengen we Agri & Food en logistiek samen tijdens het online event ‘Logistiek in de korte keten’. Partijen in de korte keten van streekproducten zetten veel stappen om hun producten af te zetten, maar vaak staan ze voor logistieke uitdagingen. Hoe kun je logistiek in de korte keten beter en slimmer organiseren? Samen brengen we in kaart hoe Agri & Food en logistiek hun krachten kunnen bundelen.

 “Minder voertuigbewegingen en minder uitstoot zijn de belangrijkste uitdagingen voor de logistiek in de korte keten de komende jaren. Samenwerken, bundelen en emissievrij leveren zijn sleutelwoorden.” Muhanad Alsalhi – medeoprichter van VersTrade en spreker tijdens het event

Voor wie is dit online event? 

Ben jij als ondernemer of organisatie actief in de zorg, consumentenmarkt, retail/supermarkt of horeca? Dan is dit event iets voor jou. Het event richt zich op de sectoren Agri & Food en logistiek in Cleantech Regio, Regio Zwolle en provincie Overijssel. We gaan dieper in op: het verbeteren en verduurzamen van logistiek in de korte keten; vragen over logistiek in de korte keten; samenwerking en kennisdeling.

Wat kun je verwachten? 

Tijdens het event brengen we de uitdagingen samen in beeld. Praktijkdeskundigen en experts, onder andere Muhanad Alsalhi van VersTrade en oprichter van De Streekboer Janco Heida, delen hun kennis en geven tips. In interactieve online sessies ga je met andere deelnemers dieper in op logistiek in de korte keten. Het volledige programma volgt nog.

Aanmelden 

Het event is op dinsdag 16 maart 2021. De inloop begint om 15.15 uur. We starten om 15.30 uur met het programma en eindigen om 16.45 uur. Deelname aan dit event is kosteloos. Meld je hier aan voor dit online event. Je ontvangt per e-mail een link waarmee je toegang krijgt tot het event.

Samenwerking 

We willen jou als ondernemer graag informeren en inspireren over logistiek in de korte keten. Daarom hebben Provincie Overijssel, Cleantech Regio en Kennispoort Regio Zwolle de handen in één geslagen voor dit event.

Contact

Vragen of opmerkingen?

Contact opnemen