Ben je op zoek naar personeel? Kennen inwoners uit de regio Vechtdal jouw bedrijf? En studenten? Weten zij wat je doet en wat jouw bedrijf te bieden heeft? Veel bedrijven zoeken naar nieuw personeel, maar we merken dat veel mensen nog onvoldoende weten welke mooie bedrijven in Hardenberg zijn gevestigd. Daarom organiseren Parkmanagement Broeklanden, Parkmanagement Haardijk, Ondernemerskring Bruchterweg, Boskamp en Nieuwe Haven, gemeente Hardenberg en het Ondernemershuis voor het Vechtdal weer een Open Bedrijvendag!

Wat is de Open Bedrijvendag?

Tijdens de Open Bedrijvendag openen de deelnemende bedrijven hun deuren voor bezoekers om er een kijkje te nemen en te zien wat het bedrijf doet. Het is een mooie manier om je bedrijf te presenteren aan (toekomstige) medewerkers, studenten, leveranciers en familie! Het is je visitekaartje! Vooraf wordt via diverse media bekend gemaakt welke bedrijven er meedoen en er zal één grote centrale startlocatie locatie en per bedrijventerrein is een kleinere centrale startlocatie zijn waar bezoekers meer informatie kunnen krijgen. Voor kleinere bedrijven en starters is er gelegenheid om met een stand op de centrale startlocatie te staan. Voorafgaand en tijdens het event zal er via diverse media veel aandacht aan besteed worden, om iedereen te laten weten dat de Open Bedrijvendag 2022 er is! Alle deelnemende bedrijven zullen nadrukkelijk worden genoemd!

Data en tijden Open Bedrijvendag

Vrijdagmiddag 16 september van 13.00 uur – 15.30 uur (in overleg met de scholen kan dit tijdstip nog aangepast worden) Zaterdag 17 september van 10.00 uur – 16.00 uur Centrale startlocatie; Nog te bepalen
Het programma is verdeeld over twee dagen waarbij de vrijdagmiddag speciaal bedoeld is voor studenten en scholieren. Uit eerder edities blijkt dat jongeren minder snel op zaterdag een Open Bedrijvendag bezoeken. Direct uit school, of in samenwerking met de scholen juist onder schooltijd, is een beter tijdstip.

Scholen werven actief

Het boeien en binden van personeel begint natuurlijk bij de jongeren die staan voor hun beroepskeuze. De scholen in de regio brengen de Open Bedrijvendag actief onder de aandacht bij de docenten, scholieren, studenten en ouders. Door hen actief te wijzen op de mooie bedrijven in de regio worden jongeren gestimuleerd om in de regio te (blijven) wonen en werken.

Doe mee met de Open Bedrijvendag!

Zet ondernemend Hardenberg, samen met andere bedrijven, op de kaart en doe mee met de Open Bedrijvendag. Vul dan dit aanmeldformulier in en stuur deze naar events@ondernemershuisvechtdal.nl. 

Contact

Vragen of opmerkingen?

Contact opnemen