Helaas zijn fysieke bijeenkomsten nog niet mogelijk, maar daar laten de organisatoren van de Promotiedagen zich niet door leiden. Dus komen ze op donderdag 25 maart met de tweede editie van Promotiedagen LIVE. Start 2021 met het opbouwen en uitbreiden van jouw netwerk, laat je kennis bijspijkeren en maak impact bij zakelijk Noord-Nederland!
Het online evenement heeft dit keer als thema Moving On. In november vorig jaar vond de eerste – succesvolle – editie van Promotiedagen LIVE plaats. Er deden ruim 1500 mensen mee aan het programma en er werden bijna 2600 1-op-1-gesprekken gevoerd. Een digitaal bezoek aan Promotiedagen LIVE is gratis en zorgt voor enorm veel (nieuwe) mogelijkheden. Je bent als persoon aanwezig op het platform, kunt actief netwerken en een uitgebreid programma volgen.

Hoe werkt het?

Bij binnenkomst in de lobby word je verwelkomd door een dagvoorzitter die je gedurende het event door de mogelijkheden leidt. Je kunt hier via de algemene chat direct jouw aanwezigheid kenbaar maken. Vanuit de lobby heb je een diverse keuzes: je volgt de livestream in de lobby waar de dagvoorzitter enkele gasten ontvangt, je gaat naar het programma om diverse live-sessies te volgen, je stapt in een netwerkcarrousel (video-speeddates), je bezoekt de virtuele beursvloer of je scrolt door het overzicht van alle aanwezigen en plant jouw afspraken in!

Tijd om je netwerk uit te breiden!

De netwerkmogelijkheden zijn eindeloos. Ontmoet elkaar in de lobby via de algemene chat of ga tijdens het volgen van een live-sessie via de bijbehorende chat met elkaar in gesprek. Bezoek de digitale stands om via chat of video in gesprek te gaan met het standpersoneel, of kijk in het overzicht van alle aanwezigen met wie je in gesprek wil gaan! Via de eenvoudige afspraakmodule kun je direct zien wanneer de ander beschikbaar is voor een videogesprek. Zeer populair zijn de netwerkcarrousels; je stapt in en het systeem creëert keer op keer automatisch video-speeddates van 4 minuten voor jou. Wil je diegene later die middag langer spreken, dan plan je via de afspraakmodule eenvoudig een (video) date.

Deelnemen?

Deelnemen aan Promotiedagen LIVE is gratis. Registreer je hier als bezoeker.

Contact

Vragen of opmerkingen?

Contact opnemen