Kosten: €495,00

Als de organisatie op orde is, werpt dat vooral nu – in tijden van crisis – z’n vruchten af.Is dat niet waar we – nu meer dan ooit – behoefte aan hebben?

Blijf ook nu bouwen aan je bedrijf

Voor veel ondernemers komt het er juist nu op aan. Het is er op of er onder, in een tijd waarin de business weg valt, de omzet uitblijft en/of de medewerkers niet meer inzetbaar zijn vanaf de ‘gewone’ werkplek. Juist nu is het belangrijk om te blijven bouwen aan je bedrijf, zowel qua focus als ook op het gebied van besluitvorming en de medewerkers.

Virtuele Drieluik

Daarom hebben we besloten het Drieluik aan te bieden in een virtuele setting. De uitnodiging is eerder gestuurd en treft u hieronder aan. Wij faciliteren de digitale omgeving, waarop wij allemaal tegelijkertijd kunnen inloggen. Strategie, besluitvorming en gedrag staan nog steeds op de agenda in drie bondige online middagsessies, waarbij we gaan voor een digitale ontmoeting met een groep van10 - 15 personen.

Drieluik | (De Winnende) Strategie

Het klinkt zo simpel. Met een goed opgestelde en uitgevoerde strategie word je als organisatie succesvoller. Maar wat is strategie eigenlijk en wat maakt het zo belangrijk? Hoe maak je als ondernemer de juiste keuzes en past dit wel echt bij jou en de organisatie? 

Dit voorjaar organiseert IJsselvliet Strategie & realisatie, in samenwerking met het Ondernemershuis voor het Vechtdal, een drieluik rondom de thema’s; strategie, besluitvorming en gedrag. De drie bondige middagsessies, met een groep tussen de 10 en maximaal 15 personen, vinden plaats bij duurzaam kenniscentrum Hibertad in Hardenberg. 

Contact

Vragen of opmerkingen?

Contact opnemen