Bent u actief op het gebied van Life, Sciences & Health (LSH) en wilt u zakendoen in Indonesië, Maleisië, Singapore, Thailand of Vietnam? Neem dan deel aan deze unieke virtuele handelsmissie. Tussen 3 en 11 december presenteren wij een reeks van online evenementen.

  Deze missie is tot nader order uitgesteld. Deze 5 snelgroeiende economieën van de Associatie van Zuidoost-Aziatische Naties (ASEAN) bieden veel kansen, ook in digitale tijden. Voor wie? De missie staat uitsluitend open voor bedrijven en kennisinstellingen uit de sector LSH die actief zijn binnen onderstaande domeinen: Digitale zorg en transformaties: data- en IT-gedreven oplossingen die bijdragen aan de toegang tot en kwaliteit van de zorg binnen en buiten zorginstellingen (inclusief ouderenzorg). Innovatieve medische apparaten en hulpmiddelen: geavanceerde medische apparaten en hulpmiddelen voor diagnose, behandeling en revalidatie (inclusief robotica). Eerstelijns gezondheidszorg landelijk gebied: verbeteren van de toegang tot de eerstelijns gezondheidszorg in meer plattelandsgebieden en gemeenschappen. Inclusief de zorginfrastructuur en telemedicine-oplossingen (zorg op afstand). Zorginfrastructuur: producten en diensten met betrekking tot het ontwerp, de bouw, de inrichting, de uitrusting, de exploitatie en het onderhoud van ziekenhuizen, klinieken en zorginstellingen. Lees meer over de groeimarkten in de ASEAN-regio. 

Dutch Connection 

Het motto van deze missie is: 'Dutch Connection in Southeast Asia'. Nederland wil haar contacten uitbreiden en samenwerken met deze regio. Ons land onderscheidt zich als partner door: een unieke manier van samenwerken, tussen bedrijven, kennisinstellingen en overheid; vindingrijkheid; de wijze waarop wij kennis delen; een integrale manier van denken in duurzame en innovatieve oplossingen op maat, van hoge kwaliteit en middels co-creatie. Programma Online ontmoet u ondernemers uit de ASEAN-regio die, net als u, willen samenwerken op het gebied van Life Sciences & Health. U krijgt de kans om uw kennis te verbreden en nieuwe contacten op te doen. De missie geeft u een goed beeld van de korte- en middellange-termijnplannen van overheden en andere betrokkenen. Hierbij is er ook aandacht voor de impact van corona. Daarnaast kunt u belangrijke kansen voor uw organisatie verder verkennen. 

Tot slot kunt u uw contacten en netwerk uitbreiden en/of verstevigen via: kick-off webinar 'Marktontwikkelingen en zakendoen in de ASEAN-regio'; thematische (interactieve) virtuele sessies ter verdieping op specifieke onderwerpen; individuele virtuele matchmaking op maat (een-op-een afspraken per organisatie); matchmaking op eigen initiatief via het online b2match-platform. Bekijk het voorlopige programma van deze missie.

Contact

Vragen of opmerkingen?

Contact opnemen