Webinarreeks voor MKB ondernemers over innoveren in tijden van crisis

Kennispoort Regio Zwolle, Novel-T en Cleantech Regio organiseren samen een reeks webinars. Deze digitale kennissessies zijn bedoeld om ondernemers te inspireren en te ondersteunen op vernieuwing en innovatie in deze roerige tijden. Kortom: hoe kan je deze periode benutten om toekomstbestendiger te worden. De webinars geven kennis, tips en adviezen op verschillende innovatiethema’s.

Meld je nu aan voor het webinar: personeelsmanagement in tijden van verandering. Dit webinar biedt kennis en praktijkvoorbeelden over wat je juist in deze kritische tijden op het gebied van personeelsmanagement kan doen om je bedrijf voor nu en de toekomst gezond te houden. Denk aan het breder en flexibeler inzetbaar maken van je mensen, door bijvoorbeeld bijscholing en (online) training. Hoe zet je jouw team optimaal in om innovaties door te voeren? Hoe blijf je goed communiceren met medewerkers over de situatie, waarom bepaalde keuzes gemaakt worden. Op deze vragen en meer krijg jij antwoord tijdens het webinar op donderdag 28 mei 2020 om 11.00 uur.

Aanmelden Meld je nu op de website van Novel-T aan voor het MKB-webinar: Personeelsmanagement in tijden van verandering op donderdag 28 mei 2020 om 11.00 uur.

Contact

Vragen of opmerkingen?

Contact opnemen