Klokslag tien uur werd deze bij SCHURTER Electronics geopend door Niels Mulder van SCHURTER Electronics en Stendert de Vries van het Ondernemershuis voor Vechtdal. De Vries benadrukte het belang van de Open Bedrijvendag. "Het is goed dat de inwoners van Hardenberg en omstreken de kans krijgen om te zien wat een prachtige bedrijven we hier hebben. Bovendien is het voor de bedrijven een mooi moment om potentiële nieuwe medewerkers kennis te laten maken met hun bedrijf."

SCHURTER Electronics was de centrale locatie van deze dag, waar ook een aantal startende ondernemers, scholen en maatschappelijke organisaties zich presenteerden. Bezoekers werden rondgeleid door het bedrijf en kregen uitleg van de enthousiaste medewerkers. Op verschillende afdelingen lieten zij zien wat er komt kijken bij het maken van bedieningspanelen voor machines in de industriële en medische sector. Het was een gestaag komen en gaan van een grote variatie aan bezoekers.

Ook de andere deelnemende bedrijven verspreidt over de bedrijventerreinen werden goed bezocht. Groot materieel stond trots uitgestald, machines draaiden en medewerkers vertelden enthousiast over hun werk. Reacties van de deelnemende bedrijven varieerden van “Wat een machtig mooie dag” tot “Zoveel mensen hadden we niet verwacht vandaag”. Er werden zelfs eerste contacten gelegd met potentiële nieuwe werknemers. Bij elkaar opgeteld was het zowel voor de bedrijven als de bezoekers een succesvolle dag!

Contact

Vragen of opmerkingen?

Contact opnemen