Het Vechtdal en de regio Hardenberg is een aantrekkelijk gebied om te wonen, te werken en te recreëren en gastvrijheid zit in ons DNA. Om onze positie in de toeristische- en recreatieve sector in de toekomst te verstevigen, is het nodig om krachten te bundelen als het gaat om gastheerschap en om de kansen en uitdagingen op het gebied van human capital. Daarom is door ondernemers, in samenwerking met overheid, onderwijs en organisaties het initiatief genomen voor de Vakschool 100% Gastvrij. Deze opent op 1 februari 2022 de deuren.

Samenwerking verder uitbreiden

De Vakschool 100% Gastvrij - van en door de ondernemers uit het Vechtdal, is een samenwerking die we graag verder willen uitbreiden. We lichten onze plannen daarom toe in een webinar op woensdag 24 maart van 14:00 tot 15:00 uur. Na afloop hopen wij dat u net zo enthousiast bent als wij, zodat wij samen met u de vakschool tot een succes kunnen maken. Op dit moment zijn er al 12 enthousiaste deelnemers aan boord. Een prachtig resultaat!

Aanmelden

Sluit u aan bij deze enthousiaste groep en neem deel aan het webinar. Stuur hiervoor een mail met als titel:’webinar 24 maart’ naar jj.overweg@alfa-college.nl . U ontvangt uiterlijk 2 dagen van tevoren de link voor deelname.

Meer informatie 

Wilt u meer weten over de Vakschool 100% Gastvrij? Neem dan contact op met Mariska Eshuis via Mariska@zandstuve.nl of 06-46886809.

Contact

Vragen of opmerkingen?

Contact opnemen