Omgeving Hardenberg

De regio Hardenberg heeft genoeg te bieden met haar ligging in het mooie en natuurrijke Vechtdal Overijssel en het Reestdal, met pittoreske dorpen en steden! Kleintjes kunnen stoeien, klauteren, geiten aaien of naar een speelkasteel. Grote kinderen kunnen fietsen en skeeleren of naar een spannend attractiepark. Er is genoeg te doen voor elke leeftijd! 

Ondernemen in de vrijetijdseconomie


Er zijn 1,2 miljoen overnachtingen in de gemeente Hardenberg. Jaarlijks wordt de gemeente overspoeld met vele toeristen. De vrijetijdseconomie is met 8% van de banen dan ook een belangrijke sector. Door het toeristisch-recreatief product in de regio blijvend te verbeteren en door promotie maximaal te benutten, kunnen meer bezoekers getrokken worden.

Lees meer hierover

Grenzeloos wandelen kán in de regio Hardenberg

Iedereen die met een paar stevige wandelschoenen aan eens lekker wil uitwaaien, actief bezig wil zijn of gewoon in alle rust wil genieten van de mooie en afwisselende natuur is in Hardenberg aan het juiste adres.

Ontdek de regio per voet

Banden opgepompt en picknickmand gevuld? Ontdek de regio per fiets!

Hoog tijd om eens lekker uit te waaien in het schitterende Vechtdal- en Reestdallandschap. Een gebied dat zich kenmerkt door ruimte en rust. Een prachtig natuurgebied dat je als fietser veel mogelijkheden biedt. In het Vecht- en Reestdal heb je alle tijd om te genieten van al het moois dat dit gebied te bieden heeft. De mooie natuur, de cultuurhistorie en de recreatieve voorzieningen bieden je de kans om er in het Vechtdal eens lekker op uit te trekken. Dus check de banden en stap op de fiets!

Ontdek de regio per fiets

Overnachten in de regio Hardenberg

De regio heeft de bezoekers veel te bieden en is een ideale plek voor een overnachting. Frisse groene landschappen, glooiende bossen, waterrijke gebieden, slingerende wegen, eeuwenoude boerendorpen, traag stromende rivieren, verassende doorkijkjes en bijzondere planten en dieren. Het afwisselende landschap van Hardenberg leent zich uitstekend voor een overnachting. 
Bekijk het ruimte aanbod aan mogelijkheden. 

Overnachten in Hardenberg

Contact

Vragen of opmerkingen?

Contact opnemen